Stanislav Grof

Juanjo Segura

Biografia

Stanislav Grof. És psiquiatre amb més de 40 anys d’experiència en recerca d’estats no ordinaris de consciència. Ha estat l’investigador principal en el programa de recerca psiquedélica al Psychiatric Research Institute in Praga (Txecoslovàquia). Cap d’investigació psiquiàtrica en el Maryland Psychiatric Research Center.  Professor assistent de Psiquiatria a la Johns Hopkins University a Baltimore (Maryland). Professor resident a l’Institut Esalen a Big Sud, Califòrnia, on coneix a Joseph Campbell, Fritjof Capra, Angeles Arrien, Jack Kornfield, Ralph Metzner, Frances Vaugham i Ken Wilber, entre d’altres.

Ha publicat nombrosos llibres que han estat traduïts a 15 idiomes. Alguns dels seus nombrosos llibres  publicats en castellà:

La Respiración Holotrópica (Edit. Liebre de Marzo). La Mente Holotrópica (Edit. Kairos). Psicología Transpersonal: Nacimiento, muerte y trascendencia en psicoterapia (Edit. Kairos). La tormentosa búsqueda del ser (co-autora Christina Grof) (Edit. Liebre de Marzo). El juego cósmico (Edit. Kairos). Psicoterapia con LSD (Edit. Liebre de Marzo). La Psicología del Futuro (Edit. Liebre de Marzo).